PG
HD_MRK
 
Eigen-wijsz Dorotheé Beens
Workshop
Grow and Glow
 

Workshops Grow and Glow + Wervelende Werkvormen

Zet een unieke workshop of training op

Je wilt meer klanten en meer omzet. Deel dan je kennis in een workshop of een training. Op een manier die past bij jou en je bedrijf.

Je bereikt zo meer mensen in 1 keer en legt een stevige basis voor nieuwe opdrachten.
Met Eigen-Wijsz zet je een sprankelende workshop of training op. Je leert hoe je aanstekelijk in de spotlights staat. Hoe je je deelnemers verrast, raakt en inspireert.

Zodat ze graag van je blijven horen en je klant willen blijven.

Aansprekende workshop dankzij Grow & Glow

Hoe je dat doet, leer je met mijn methode Grow & Glow. Ik vertel je de 5 belangrijkste punten voor het ontwikkelen en geven van een workshop. En je maakt een start met die van jezelf. Gestructureerd, en vanuit een warm hart. Want ik wil jou laten groeien en bloeien. Daar word ik weer blij van.

Verdieping met Wervelende werkvormen

Ben je al bekend met de structuur of wil je diezelfde dag nog de diepte in, meld je dan aan voor de workshop Wervelende Werkvormen. Aan de hand van een aantal criteria weet je welke verschillende keuzes je kunt maken, en zo een nog spannender en aantrekkelijk programma kunt maken. Zodat jij naar huis gaat met een tas vol werkvormen.

Een beetje lef moet je wel hebben, want werken met Eigen-Wijsz is:

  • aanpakken en doorpakken
  • alle ruimte aan je creativiteit geven
  • uit je comfortzone stappen
  • confronterend, maar tegelijkertijd ook vol humor

Kies je workshop

Kom naar 1 van de workshops, en je krijgt in een dagdeel een lading tips, gaat praktisch aan de slag en breid je netwerk uit voor maar € 127,- ex BTW. Wil je beide workshops combineren, kan dat natuurlijk ook. Wat je ’s ochtends bedenkt, werk je in de middag direct uit.

*Actie* De workshop Wervelende Werkvormen beleeft vrijdag 31 januari 2020 zijn première. Eénmalig bied ik je deze workshop aan voor € 47 ex BTW. In ruil voor feedback, zodat we samen kunnen groeien.

Schrijf je hier in voor de workshop van jouw keuze, of de gehele dag.

Data

 

 
 
NCLD PG CNTCT LN
      

dorothee@eigen-wijsz.nl • 06-20280370