SNGL
HD_MRK
 
Eigen-wijsz Dorotheé Beens
Petra Iuliano

Petra Iuliano | Iuliano Intelligent Marketing

Dorotheé is sprankeling en structuur in een. Met haar creatieve en enthousiaste opzet heeft ze een prachtige workshop op mijn event neergezet. Haar kennis over het neerzetten van een unieke en impactvolle workshop is enorm. Ze tovert met gemak vele leuke en effectieve werkvormen uit haar hoed. Haar aanwezigheid heeft zeker bijgedragen tot het succes van het event. Ik beveel Dorotheé van harte aan voor iedere ondernemer die een onderscheidende workshop wil neerzetten waar je klanten mee aantrekt en behoudt.

iuliano.nl

 
 
DSPL-LL-PSTS
Jacqueline van Oosterhout

Jacqueline van Oosterhout | team2win

Ik ken Dorotheé via het netwerk BNI en hierdoor hadden wij snel regelmatig contact. Ik merkte al gauw dat zij coach en trainer is in hart en nieren. In die periode stond ik qua ondernemen op een kruispunt en kon lastig beslissen welke kant ik op zou gaan. Zij bleef steeds maar vragen stellen waardoor ik mijn kompas weer heb teruggevonden. Maar dat was nog niet alles; in haar Grow & Glow workshop heeft zij mij het antwoord laten vinden op de vraag: Wat heb ik werkelijk te bieden?

Ik wil haar van harte en warm aanbevelen. Natuurlijk bij iedereen die een workshop of training wil geven, maar ook bij iedereen die het luisterend oor van een échte coach nodig heeft.

team2win.nl

 
Esther van Berk

Esther van Berk | Fotografie

Ik wilde mijn klanten een workshop gaan aanbieden om nog beter in beeld te komen bij hun ideale klanten. Alle kennis, kunde en enthousiasme heb ik daarvoor in huis, alleen de uitvoering ontbrak nog. Ik heb gelukkig al heel snel Dorotheé ingeschakeld, die mij inzicht en overzicht heeft gegeven. Hoe bouw je een workshop logisch op, hoe zorg je dat hij gevarieerd is, welke werkvormen zijn er en hoe pas je die toe? Allemaal vragen die voor mij belemmeringen waren om er zelf mee aan de slag te gaan. Het mooie van Dorotheé is dat ze die belemmeringen voor haar het uitgangspunt zijn. Niet alleen die van mij, maar ook die van mijn klanten. Want je kunt technieken leren en plannen van aanpak bedenken, maar meestal gaat het mis bij het daadwerkelijk doen, omdat er belemmeringen zijn waardoor je stil valt.

Als ik deze workshop alleen had moeten maken, had ik er maanden over gedaan, en was het prachtige idee uiteindelijk waarschijnlijk onder in een la beland. Leuk plan, maar niet voor mij. Met hulp van Dorotheé heb ik binnen een maand een workshop staan die ik mijn klanten kan aanbieden. Met verve en overtuiging, en vooral met heel veel plezier.

fotografie-esthervanberk.nl

 
Michel Kolenbrander

Michel Kolenbrander | Born2Brand

Dorotheé brengt verrassing in een workshop. Ze heeft mij geholpen om mijn brandmeester class naar een hoger niveau te tillen en verfrissender te maken. Met als resultaat voor mijn klant dat ik nog meer value for the money kan geven, namelijk meer kennis, meer inspiratie. En als resultaat voor mij dat ik sneller mijn doel behaal. Dat doet ze op een creatieve, maar ook confronterende manier. Fijn…zo’n stok achter de deur :)

born2brand.com

 
 
 
NCLD PG CNTCT LN
      

dorothee@eigen-wijsz.nl • 06-20280370