HD_MRK
 
PAGE
 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Samenwerken is voor mij iets vanzelfsprekends. Een ander helpen zorgt altijd voor groei, voor beide partijen. Met deze organisaties doe ik dat op een structurele basis.

 
 
DSPL-LL-PSTS

TEDxGouda

TED talks zijn vernieuwend, origineel, aansprekend, en kunnen zo zeer veel mensen bereiken. Met de bedoeling om verbindingen te leggen tussen mensen en ideeën. TEDxGouda verzorgt verschillende  evenementen waarin talks en andere optredens elkaar afwisselen. In 2017 heb ik met 4 bestuursleden het stokje overgenomen van het voormalige bestuur welke TED naar Gouda heeft gehaald. Samen met een team van enthousiaste professionals heb ik de marketing en communicatie verzorgd voor het evenement op 1 september 2018. Vanaf 2019 vervul ik de rol van voorzitter en ga ik de verbinding aan met de stad met het aanbieden van Masterclasses op middelbare scholen en Salons bij organisaties en bedrijven. Een mooie plek om Gouwenaren de kans op een prachtig podium te bieden om hun verhalen en ideeën met de wereld te delen. 

 

GouweStartCafé

Met het oprichten van GouweStartCafé ben ik één van de initiatiefnemers en adviseurs van jonge en zichtbare ondernemers. Bedoeld voor ondernemers uit Gouda en omstreken die laagdrempelig advies kunnen gebruiken en ondernemers die van netwerken houden. Ondernemen houdt ook in, dat je steeds opnieuw begint. Met nieuwe klanten, nieuwe projecten of nieuwe diensten of producten.En daarom verzorgen we sinds de zomer van 2016 regelmatig het GouweStartCafé: dé ontmoetingsplek voor ondernemers in Gouda. Speciaal voor startende ondernemers, maar ook voor herstartende, doorstartende en groeiende ondernemers. Zodat we elkaar kunnen helpen om (verder) te groeien in het ondernemerschap.

gouwestart.nl

 

BNI

BNI staat voor Business Network International, een internationale netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches. BNI Gouwe wordt gevormd door leden uit de omgeving van Gouda en komt iedere week bijeen in het Best Western Hotel Gouda om te netwerken tijdens het ontbijt. Volgens een vaste agenda krijgt iedereen gelegenheid om zijn of haar onderneming in de schijnwerper te zetten. Dit varieert van een korte pitch tot een uitgebreide presentatie. Het doel is elkaar werk en opdrachten te bezorgen via de netwerken van de leden. Met elkaar zorgen we er voor dat de organisatie vlot verloopt en de leden ondersteund worden om alles uit hun lidmaatschap te halen en hun bedrijf te laten groeien. Dit doe ikzelf onder andere door het geven van netwerktrainingen, mentoring van nieuwe leden en de tevredenheid onder de leden te polsen om samen te bouwen aan een solide netwerk. 

bni-denhaag.nl/bni-gouwe

 

Vrouw en Busyness

 

Vrouw en Busyness Groene Hart is een regionale ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers uit de (zakelijke) dienstverlening, de detailhandel, de industrie, de landbouw en de zorg. De vereniging organiseert het hele jaar door bijeenkomsten en andere activiteiten voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens die bijeenkomsten kun je kennis opdoen, ervaringen en informatie uitwisselen en elkaar inspireren. Deze bijeenkomsten worden gezamenlijk door de leden georganiseerd en verzorgd. Regelmatig draag ik hier mijn steentje aan bij, zowel organisatorisch als inhoudelijk.

vrouwenbusyness.nl

 
 
 
 
NCLD PG CNTCT LN
      

dorothee@eigen-wijsz.nl • 06-20280370