SNGL
HD_MRK
 

Ygeia

Ygeia is een arbodienstverlener die verder kijkt dan verzuim en verzuimbeheersing. Het gaat om gezondheid van bedrijf en werknemer. Een aantal zelfstandig ondernemers met een jarenlange ervaring in dit werkveld hebben de ervaringen en krachten gebundeld, waaruit Ygeia is ontstaan. Diversiteit is een groot goed, zodat er altijd een passende dienstverlening is op grond van achtergrond, ervaring en visie. Medio 2017 is deze dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van trainingen. Ik help Ygeia om hun expertise om te zetten in aansprekende trainingen op het niveau die de klanten van hen gewend zijn.

Ygeia.nl

 
 
DSPL-LL-PSTS

GouweStartCafé

Met het oprichten van GouweStartCafé ben ik één van de initiatiefnemers en adviseurs van jonge en zichtbare ondernemers. Bedoeld voor ondernemers uit Gouda en omstreken die laagdrempelig advies kunnen gebruiken en ondernemers die van netwerken houden. Ondernemen houdt ook in, dat je steeds opnieuw begint. Met nieuwe klanten, nieuwe projecten of nieuwe diensten of producten.En daarom verzorgen we sinds de zomer van 2016 regelmatig het GouweStartCafé: dé ontmoetingsplek voor ondernemers in Gouda. Speciaal voor startende ondernemers, maar ook voor herstartende, doorstartende en groeiende ondernemers. Zodat we elkaar kunnen helpen om (verder) te groeien in het ondernemerschap.

gouwestart.nl

 

BNI

BNI staat voor Business Network International, een internationale netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches. BNI Gouwe wordt gevormd door leden uit de omgeving van Gouda en komt iedere week bijeen in het Best Western Hotel Gouda om te netwerken tijdens het ontbijt. Volgens een vaste agenda krijgt iedereen gelegenheid om zijn of haar onderneming in de schijnwerper te zetten. Dit varieert van een korte pitch tot een uitgebreide presentatie. Het doel is elkaar werk en opdrachten te bezorgen via de netwerken van de leden. Wekelijks geef ik een korte training om de netwerk- en presentatievaardigheden van de leden te vergroten.

bni-denhaag.nl/bni-gouwe

 

Vrouw en Busyness

 

Vrouw en Busyness Groene Hart is een regionale ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers uit de (zakelijke) dienstverlening, de detailhandel, de industrie, de landbouw en de zorg. De vereniging organiseert het hele jaar door bijeenkomsten en andere activiteiten voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens die bijeenkomsten kun je kennis opdoen, ervaringen en informatie uitwisselen en elkaar inspireren. Kortom, met Vrouw en Busyness groei je als ondernemer. In de Programmacommissie ondersteun ik, samen met 4 collega-ondernemers, het bestuur bij de programmering en de organisatie van de bijeenkomsten.

vrouwenbusyness.nl

 
 
 
NCLD PG CNTCT LN
      

dorothee@eigen-wijsz.nl • 06-20280370